Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

O nama

Postojimo od 1971. godine

Poduzeće je izraslo iz 30-ogodišnjeg privatnog poduzetništva vezanog za servisiranje automobila.
Servisiranjem automobila, Pajca se bavi od 1971 godine, kada G. Mario Pajca otvara prvi privatni servis za vozila.

Trgovina autodijelova

Nakon nekoliko godina, servis je proširen na adresu Buraj 19 na kojoj nastavlja sa radom sve do 1990. godine, kada se na navedenoj adresi otvara mala trgovina autodijelova a servis se seli u novoizgrađeni objekt na istoj lokaciji.

Servis se tijekom godina profilirao kao jedan od vodećih i opremljenijih u istarskoj županiji. 1999 godine trgovina autodijelova preseljena je u moderno opremljen skladišno-poslovni prostor od 300-ak kvadrata.

Širenje područja poslovanja

Osim maloprodaje, novi prostor omogućio je širenje veleprodaje, kao i otvaranje novih poslovnica u Rovinju, Puli, Labinu, Poreču. Zbog stalnog širenja asortimana, i vlastitog uvoza robe, 2009 godine skladište je preseljeno u novoizgrađeni poslovno skladišni centar na adresi Industrijska zona Ciburi. U sklopu objekta nalazi se centralno skladište dijelova, AH servis vozila, te self service autopraona.

Ulaskom Hrvatske u EU, omogućilo nam je svakodnevni uvoz robe od vodećih proizvođača autodijelova,
a kupcima je na raspolaganju više od 400 000 artikala unutar 24 sata. AH Servis je opremljen najsuvremenijim uređajima Bosch, Texa, Beissbarth, Ravagioli, Stenhoj. Održavanje vozila preduvjet je sigurnosti u prometu, a i tehničkoj ispravnosti vozila. Naši su stručnjaci kompetentni za sva područja održavanja Vašega vozila te jamče kvalitetno održavanje svih vitalnih dijelova motora, prijenosa i ovjesa. Također održavamo laki komercijalni, odnosno gospodarski program.

Uz stručno osoblje i trgovinu originalnih autodijelova sigurno nećete imati nikakvih problema obaviti sve što je potrebno na Vašem automobilu. AH servis nudi i mogućnost prihvata većega broja automobila. Brza i kvalitetna usluga te dugogodišnje iskustvo jamstvo su da ćete ovdje, na jednom mjestu, obaviti sve potrebno!
2013 godine proširili smo segment autodijelova na prodaju autolimarije, alata i teretnog programa za kamione.