Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

Zimske i cjelogodišnje autogume poznatih svjetskih brendova 

Prve pahulje na brežuljcima i uzvisinama diljem Hrvatske znak su nadolazeće zime i vrijeme kada, između ostalog, valja razmišljati i o pripremi za otežane uvjete putovanja automobilom. Zimske gume obavezan su dio automobilske opreme, prije svega iz zakonske perspektive, ali i iz sigurnosne, jer upravo zimske gume smanjuju zaustavni put i proklizavanje tijekom zimskih uvjeta na cestama.

Tvrtka Pajca, specijalizirana za trgovinu autodijelovima i autogumama te pružanje usluge servisa i održavanja vozila, nudi vam širok izbor kvalitetnih zimskih i cjelogodišnjih guma renomiranih svjetskih proizvođača. Birajte između ekonomičnih Minerva zimskih guma, pouzdanog japanskog Toyo brenda koji pruža najbolji omjer cijene i kvalitete te vrhunskih Continental zimskih guma originalne kvalitete, koje će vašem automobilu pružiti stabilnost tijekom snježnih i zimskih cestovnih uvjeta.

Također, naš bogat asortiman autoguma uključuje i cjelogodišnje gume koje su osobito pogodne za dosta blaže zimske uvjete u Istri i okolnim regijama. Cjelogodišnje gume ispunjavaju zakonske okvire o obaveznoj zimskoj opremi, a mogu se koristiti i u ostalim sezonskim razdobljima. Minerva predstavlja najbolji izbor ekonomične cjelogodišnje gume dok Falken i Toyo jamče besprijekornu kvalitetu, ali isto tako ulaze u nešto viši cjenovni rang.

Posjetite poslovnice Pajca i na vrijeme opremite svoje vozilo pouzdanim modelima zimskih i cjelogodišnjih guma odgovarajućih dimenzija.