Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

Pajca – moderan pristup servisiranju i održavanju Vašeg vozila

Pajca_o nama_ autodijelovi

Tvrtka Pajca vođena je idejom kvalitetnog i pouzdanog servisiranja i održavanja vozila počevši od dijagnostike, dijelova i alata, pa sve do servisiranja pa čak i estetskog uređivanja, odnosno čišćenja vozila.

Danas tvrtka Pajca posluje putem poslovnica u Pazinu, Puli, Rovinju i Labinu gdje se svakodnevno možete uvjeriti u bogatu ponudu autodijelova i dodatne opreme za automobile te širok asortiman guma za automobilska, teretna i poljoprivredna vozila. Prostrano skladište s dijelovima iz vlastitog uvoza skraćuje vrijeme narudžbe vaših autodijelova i osigurava kontinuiranu opskrbu dijelovima diljem Istre. Više od 400,000 artikala najpoznatijih svjetskih proizvođača autodijelova u našoj ponudi dostupno je već unutar 24 sata od vaše narudžbe.

Isto tako, Pajca autoservisi omogućit će vam jednostavnu i brzu ugradnju originalnih autodijelova u najkraćem mogućem roku te za vas odraditi ostale usluge poput onih autolimarskih, a posebni novootvoreni Bosch modul servis za dijagnostiku i kočnice pobrinut će se da vaša vožnja baš uvijek bude sigurna i bezbrižna.

Gotovo pola stoljeća neprekidnog stjecanja novih iskustava u radu s vozilima omogućilo nam je pružanje vrhunske usluge servisiranja svih vrsta i marka automobila i širenje naše ponude na teretna vozila te obavljanje raznih dodatnih usluga za naše klijente.

Sve što trebate za svoje vozilo, na jednom mjestu – Pajca autodijelovi, gume, dijagnostika i servis.