Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

Remenice radilice i alternatora

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit

Remenice radilice

Dobavljači u ponudi:

remenice_radilice_brandovi

nova_i_stara_radilica

Slika 1: Nova i stara remenica radilice

Remenice alternatora

Dobavljači u ponudi:

remenice_alternatora_brandovi

Njemačka tvrtka INA, koja je ujedno poznata i po drugim proizvodima kao što su to natezači i klizači za zupčasti i kanalni remen, prva je proizvela remenicu alternatora sa novom tehnologijom. Naime, to je remenica s alternatorskim mehanizmom praznog hoda uz dodatak specijalnog elementa koji smanjuje udarna opterećenja, a isto tako ima i “kuplung”, odnosno, vrti se samo u jednu stranu. Kako preko nje ide kanalni remen, i na tu remenicu treba obratiti pažnju prilikom velikog servisa, a isto tako u nekim slučajevimata remenica je uzrok preranog otkazivanja rada natezača kanalnog remena, kojemu zamjena nije nimalo jeftina, jer taj natezač je u cijelom kompletu i sa nosačem i oprugom, pa iako se sama rolica može zamijeniti, s time na žalost ne dobivate ništa. Treba promijeti cijeli komplet, ali isto tako i tu remenicu, jer ukoliko se ona ne promijeni, ubrzo se opet možete naći na skupom servisu sa svojim automobilom.

zamjena_remenice_alternatora

Slika 2: Zamjena remenice alternatora

remenica_alternatora

Slika 3: Remenica alternatora

dijelovi_remenice_alternatora

Slika 4: Dijelovi remenice alternatora

 

Za sve ostale informacije (cijena, dostupnost, ponudu):

  • nazovite direktno u Vama najbližu poslovnicu
  • pošaljite upit u centralno skladište
  • pretražite AP-AK web katalog

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit