Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

Grijači i svijećice

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit

Premium line

logo_boschSvjećice u odlučujućoj mjeri određuju učinak i funkciju motora. Ime Bosch, kao lider na tržištu i području tehnologije u Europi, jamči za maksimalnu kvalitetu i kompetentnost na području svjećica. Sve više proizvođača osobnih vozila direktno tvornički ugrađuju Boscheve svjećice. Osigurajte i Vi optimalan učinak motora i najnoviju tehniku s Boschevim svjećicama.
Odlikovani od strane “Auto Motor und Sport” kao najbolji brand za 2006. u kategoriji za svjećice.

Grijači Duraterm-Chromium: inovacija od Boscha.

Zajamčena premium kvaliteta, dvostruki životni vijek. Nova Duraterm-Chromium od Boscha – učinkovita i najaktualnija tehnika žarnica. Kvalitetan materijal žarne cijevi – legura od nikla i kroma – pruža učinkovitu zaštitu od korozije i time produljuje vijek trajanja za 100%.

Vrijeme zagrijavanja se dodatno smanjuje zahvaljujući Duraterm tehnici svitka od dva materijala. Nove Duraterm – Chromium omogućuju Vam doživljaj dizelskih motora prve klase: brži, sigurniji i čišći start i dvostruko duži vijek trajanja – prava Bosch kvaliteta.

Trogodišnje jamstvo

Pravi hit: Perspektivna tehnologija novih Duraterm-Chromium pouzdana je i ima dugi životni vijek. Riječ je o vrhunskom proizvodu Bosch kvalitete s trogodišnjim jamstvom. Manje posjeta mehaničaru.

Nova Duraterm-Chromium osigurava potpuno sagorijevanje goriva i smanjuje nakupljanje čađe u motoru. Nadalje povećava Vašu mobilnost, a zahvaljujući dvostruko dužem životnom vijeku štedite novac zbog upola manje potrebe za zamjenom dijelova.

U stalnoj ponudi nalaze se i svijećice renomiranog proizvođača NGK
ngk_svjecice

Ekonomična linija

eco

Grijači za dizele Starline mogu se usporediti s proizvodima najpoznatijih svetski proizvođača osobito u pogledu kvaliteta, izvedbe, tehnologije i materijala korištenog u proizvodnji. Konstrukcija i proizvodnja polazi iz zahtjeva za što nižom emisijom tj. trošenjem goriva, što dužim intervalom zamijene grijača.

Karakteristike
Dugi životni vijek. Izvrsna svojstva samoregulacije. Niska potrošnja energije. Kratko vrijeme porasta temperature na potrebnu , te naknadnim kratkim zagrijavanjem nakon starta. Široki asortiman za sve tipove vozila. Optimalna odnos cijene i kvalitete.

Za sve ostale informacije (cijena, dostupnost, ponudu) :

  • nazovite direktno u Vama najbližu poslovnicu
  • pošaljite upit u centralno skladište
  • pretražite AP-AK web katalog

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit