Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

Filteri

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit

Filteri ulja

filter_uljaFiltri za ulje su u skladu sa zahtjevima proizvođača automobila glede zamjenskih dijelova. Specijalno impregniran filtarski papir s čvorastom impregnacijom, lijepljenjem otpornim na pritisak i ravnomjernim razmacima između nabora zaslužni su za veliku djelotvornu površinu filtra.
Osiguravaju učinkovito čišćenje i dugi životni vijek.

Filteri zraka

Usisni zrak za motor sadrži čestice prašine i prljavštine, često u visokim postocima.
Filtri za zrak od Boscha osiguravaju potpun učinak motora i jamče za funkcionalnu sigurnost pri ekstremnim uvjetima.
Filtri pouzdano pročišćavaju usisani zrak, a otporni su na djelovanje vlage, vrućine, ulja i zračnih udara pri postupku usisa.
Pravovremena zamjena filtra za zrak se isplati!
S novim filtrima za zrak se potrošnja goriva može smanjiti za do 10%.

Filteri goriva

U filtre za goriva se ubrajaju filtri za dovode goriva za motore s rasplinjačom, Jetronic- filtri za motore s ubrizgavanjem benzina i filtri za dizel.
Papir od mikrovlakana sa specijalnom impregnacijom za zaštitu izrazito osjetljivih komponenti za ubrizgavanje u modernim motorima.
Filtarski program individualno prilagođen svakom vozilu.

Filteri unutrašnjeg prostora (Filteri kabine)

Svima je poznat sljedeći problem. Ventilator u automobil uvlači sve, čemu nije mjesto u automobilu:
Štetni plinovi poput ozona, dušika, sumpor-dioksida, ugljikovodika te prašina, čađa i pelud neometano dospijevaju u vozilo.
Bosch filtri unutrašnjeg prostora pročišćavaju zrak koji ulazi prije nego dospije u unutrašnjost automobila i brinu se za zdrav, svježi zrak!

Premium dobavljači:

filter_brandovi

Ekonomična linija:

filteri
eco
U asortimanu nudimo Starline filtere za ulje, za zrak, za gorivo i filtere unutrašnjeg prostora. Moderna tehnologija proizvodnje filtera osigurava mogućnost da se koriste kod tzv. long-life izmjena, uz uvjet da se koriste moderna ulja za laki rad.
Filteri zraka osiguravaju čistoću usisanog zraka. Filteri za gorivo zaustavljaju mikroskopske nečistoće u gorivu i produžuju vijek trajanja i pouzdanost uređaja ubrizgavanja i karburatora. Filteri kabine efikasno sprečavaju ulaz nepoželjnih nečistoća u kabinu vozila. Sprečavaju tako pojave umora, alergije, a u cjelini poboljšavaju ugodnost putovanja.

Zašto mijenjati filter kabine?

Ako je filter pun bakterija, nečistoće,i prašine i sl., može uzrokovati razne bolesti, infekcije i alergijske reakcije. Prozorska stakla će se magliti, a raspadanje bakterija i nećistoće proizvoditi će neugodan miris.

Kada zamijeniti filter kabine?

Trebao bi se mijenjati 1-2 puta godišnje, (zima – ljeto), odnosno prema preporukama proizvođača vozila. No najbitnije od svega je da tako čuvate svoje zdravlje i zdravlje ostalih koji se voze u vašem vozilu.

filter_kabine
Slika 1: Novi i stari filter kabine

stari_filter_kabine
Slika 2: Filter kabine sa slike nije mijenjan 3 godine.
Putnici u ovom automobilu udisali su…svašta!

Ako vam pri zamijeni filter ipak izgleda kao na slici, poželjno je napraviti čišćenje i dezinfekciju same klime u vozilu. U ponudi imamo više proizvoda različitih proizvođača. Cijene se kreću od 30,00 do 90,00 kn

filter_clean

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit