Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

Felge

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite brzi upit

Čelične felge

KHF Stahlrad

kfz_stahlradKfz Stahlrad kotači su proizvedeni u tijesnoj suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima čelika kotača. Alcar Grupa ima vrlo posebnu suradnju s izvornim proizvođačem opreme Hayes Lemmerz. Više od 90 posto volumena Kfz Stahlrad dolazi ili iz proizvodnih mjesta Hayes Lemmerz ili Alcar vlastitom proizvodnom pogonu Ambrosetti Ruote SA. Ova podružnica se nalazi u blizini Lugana, u Švicarskoj kantonu Ticino. Alcar je danas glavni proizvođač za čelične naplatke. Ambrosetti proizvodi oko dva milijuna kotača godišnje. Tijekom posljednjih nekoliko godina, proivodnja je isključivo usmjerenana na zadovoljavanje potreba aftermarketa. Fleksibilni rad i metode proizvodnje omogućili su brze reakcije na iznenadne promjene u zahtjevima tržišta.

Aluminijske felge

aluminijske_felge

Ostali dobavljači u ponudi:

felge_ostale

Hotel za gume

hotel_za_gumeVeliki broj vozača se susreće sa problemom skladištenja guma radi manjka vlastitog prostora.
Iz tog razloga, u našem servisu možete ostaviti Vaše gume na čuvanju.

Mogućnost montaže i balansiranja guma u vlastitom servisu

Setovi guma:

 • čelična felga + zimska guma
 • aluminijska felga + ljetna guma

ZATRAŽITE PONUDU

Slanje brzog upita za: Felge

Poštovani, potrebno je ispuniti naš upitnik, upisati što više podataka kako bi odgovor bio što precizniji. Upišite što vam je potrebno za Vašeg limenog ljubimca, a mi ćemo Vam poslati Ponudu za tražene dijelove u roku od maksimalno 48sati, a ista Ponuda vrijedi 48 sati od izdavanja. Svi dijelovi iz naše ponude posjeduju certifikate ispravnosti, kvalitete i garanciju, a produkt su najpoznatijih svjetskih proizvođača autodijelova i dodatne opreme.

Žuta polja su obavezna.
Sve podatke o vozilu možete pročitati iz knjižice vozila.

  Osobni podaci

  Podaci o vozilu

  Podaci o gumama/felgama

  Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

  Pošaljite brzi upit