Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

Ispušni sistemi, katalizatori, gibljive cijevi

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite brzi upit

ispusni_sistemIspušni sistemi

 • Ispušni lonci
 • Ispušne cijevi
 • Gibljive cijevi ispuha
 • Katalizatori

Proizvođači u ponudi:

ispusni_sistemi

Ekonomična linija:

ecoDobavljači ispušnih sistema Starline pripadaju proizvođačima iz prvougradnje. Testovi na buku i produkciju emisija, homologitani prema normi EU. Stalna aktualizacija tipova prema razvoju voznog parka.

Karakteristike:

 • Zidovi od dvije stijenke
 • Površina presvučena aluminijem
 • Katalizatori posjeduju certifikat
 • Antikorozna zaštita

Asortiman:

 • Prednji, srednji i zadnji dijelovi, katalizatori i gibljive cijevi.

Za sve ostale informacije (cijena,dostupnost, ponudu, itd) :

 • nazovite direktno u Vama najbližu poslovnicu
 • pošaljite upit u centralno skladište
 • pretražite AP-AK web katalog

 

Korisne informacije

“Uz pojavu elektroničke regulacije ubrizgavanja, katalizator je postao neizostavan dio svakog novog vozila. Njegova funkcija je u potpunosti ekološka.

U kompleksnom sustavu el. regulacije upravljanja motorom vozila katalizator danas ima veliku važnost, čak toliku da u nekim slucajevima njegovo zatajenje onemogućuje rad sustava ubrizgavanja.
Katalizatori imaju dugačak vijek trajanja, ali važno je napomenuti da to vrijedi u slučaju rada u predviđenim uvjetima ostatka sustava. Drugim riječima kvarove na katalizatorima najčešće uzrokuju drugi faktori kao što su vanjski udarci i oštećenja, neispravan rad motora ili pojedinog njegovog dijela (svijećica, ulazak ulja u prostor izgaranja…). Članke koji objašnjavaju rad i funkciju katalizatora možete naći u dijelu tehnika.

Dvije glavne vrste katalizatora dostupne su na našem tržištu. To su katalizatori sa metalnom jezgrom i katalizatori sa keramičkom jezgrom.Metalnu jezgra omogućuje veću otpornost katalizatora na povećane radne temperature i vanjska oštećenja.”

presjek_katalizatora
Slika 1: Presjek katalizatora

smjestaj_katalizatora
Slika 2: Smještaj katalizatora

dijelovi_ispuha
Slika 3: Jednostavno pretraživanje svih komponenti ispuha na AK-AP web katalogu!

Slanje brzog upita za: Ispušni sistemi, katalizatori, gibljive cijevi

Poštovani, potrebno je ispuniti naš upitnik, upisati što više podataka kako bi odgovor bio što precizniji. Upišite što vam je potrebno za Vašeg limenog ljubimca, a mi ćemo Vam poslati Ponudu za tražene dijelove u roku od maksimalno 48sati, a ista Ponuda vrijedi 48 sati od izdavanja. Svi dijelovi iz naše ponude posjeduju certifikate ispravnosti, kvalitete i garanciju, a produkt su najpoznatijih svjetskih proizvođača autodijelova i dodatne opreme.

Žuta polja su obavezna.
Sve podatke o vozilu možete pročitati iz knjižice vozila.

Osobni podaci

Podaci o vozilu

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite brzi upit