Autodijelovi - autolimarija - autogume www.pajca.hr

Disk pločice, diskovi, obloge

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite brzi upit

Kočione komponente

  • Kočioni diskovi
  • Disk pločice
  • Kočione obloge (Ferode)

Jedan od najvažniji sigurnosnih sustava u vozilu je kočioni sustav. Svi kočioni dijelovi su sigurnosni dijelovi.

Kočioni sustav je jak koliko i njegova najslabija karika. Stoga kod čitave kočione opreme ne smiju postojati kompromisi.

Vozači se 100% pouzdaju u funkcioniranje kočionog sustava. Ono što se događa iza kočione papučice vozač doživljava tek kao učinak. U bezbrojnim opasnim situacijama, kao npr. kod iznenadnih kolona na autocesti, kod djece koja istrčavaju na cestu, važna je brza reakcija i kočnice koje u svakoj situaciji dobro funkcioniraju.

Optimalna sigurnost kod kočenja zajamčena je zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti kočionih sustava i komponenta, a iz tog se razloga vodeći proizvođači automobila glede originalne opreme pouzdaju u visoke standarde kvalitete kočionih sustava slijedeći proizvođača:

Premium brandovi u ponudi:

disk_kocnice_ferode

Ekonomična linija:

eco

Kočione pločice Starline proizvedene su od kvalitetnih materijala, prije odobravanja za rad iste prolaze cjelim nizom proba i testiranjem u laboratoriju – kočenje na vozilu, proučavanje tarnih i mehaničkih svojstava, brzinske i tlačne stabilnosti – u normalnom radu i u teškim uslovima. Površinska obrada pločica izvedena je scorhing tehnologijom (pri temperaturi 900˚C dolazi do paljenja organskih čestica obloge i da bi se otklonio rizik izglancanja površine prilikom garantnog rada, otklanja se isto tako i tzv. gasplaning). Kočione pločice svojom kvalitetom nadmašuju većinu proizvođača poznatih marki i zadovoljavaju sve europske standarde. Stalna svojstva oblika zadržavaju i pri ekstremnom opterećenju. Obrada površine diskova osigurava maksimalan učinak kočenja odmah nakon montaže.

Karakteristika
Pločice s površinskom obradom scorhing. Diskovi od otpornih legura. Dugi životni vijek.

Asortiman
Ponuda sadrži preko 270 tipova najnormalnijih kočionih pločica za osobna i laka tehnološka vozila sve s homologacijom ECE R90, i više od 200 normalnih i provetravanih tipova kočionih diskova.

Za sve ostale informacije (cijena, dostupnost, ponudu):

  • nazovite direktno u Vama najbližu poslovnicu
  • pošaljite upit u centralno skladište
  • pretražite AP-AK web katalog

Slanje brzog upita za: Disk pločice, diskovi, obloge

Poštovani, potrebno je ispuniti naš upitnik, upisati što više podataka kako bi odgovor bio što precizniji. Upišite što vam je potrebno za Vašeg limenog ljubimca, a mi ćemo Vam poslati Ponudu za tražene dijelove u roku od maksimalno 48sati, a ista Ponuda vrijedi 48 sati od izdavanja. Svi dijelovi iz naše ponude posjeduju certifikate ispravnosti, kvalitete i garanciju, a produkt su najpoznatijih svjetskih proizvođača autodijelova i dodatne opreme.

Žuta polja su obavezna.
Sve podatke o vozilu možete pročitati iz knjižice vozila.

Osobni podaci

Podaci o vozilu

Ukoliko ste zainteresirani za neki od dijelova iz ove grupe proizvoda, pošaljite nam upit, a naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite brzi upit